2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı - Bilgilendirme

28 Eylül 2021 Salı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz senatosunun 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz ve bahar döneminde uzaktan öğretim ile yürütülecek derslere ilişkin almış olduğu kararlar aşağıdaki gibidir;

• Uzaktan Öğretim ile verilecek tüm dersler akademik birimlerimizin web sayfalarında yayınlanan ders programlarına göre yürütülecektir.
  • Uzaktan Öğretim ile verilecek ders süreleri şu şekildedir; ders programlarında iki saatlik görünen ders 50 dk, üç saatlik ders 70 dk ve dört saatlik ders 90 dk’dır.
  • Uzaktan Öğretim derslerinde devam zorunluluğu %60’tır.
  • Uzaktan Öğretim derslerinin sınavları diğer dersler gibi yüz yüze yapılacaktır.
  • Uzaktan Öğretim dersleri BigBlueButton (BBB) kullanılarak yapılacaktır. BBB ile yapılan ders kayıtları en geç dersin yapıldığı günün ertesi ders sayfasına otomatik olarak düşecektir.

NOT: Tüm akademik birimlerimizde bahar döneminde Uzaktan Öğretim ile yürütülecek ders listeleri web sayfamızda E-Öğrenci menüsü altında yer almaktadır.